KEDVES LÁTOGATÓ!

      

"A gyógyítás művészete és mestersége csak akkor tökéletes, ha szeretetből fakad" 
(T. B. Paracelsus)

 

  Nevem Varga Ferenc, okleveles, regisztrált gyógymasszőr vagyok, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagja. Már gyerek koromban a tűz közelében jártam, mert Édesanyám kozmetikus volt és kezelései részét képezték az egyes masszázs fogások. Gyakran mentem be hozzá és próbáltam ellesni a lágy és határozott mozdulatokat, amiket később meg is tanított nekem. Rokonaimon, ismerőseimen örömmel alkalmaztam a megtanult fogásokat, számomra pozitív visszacsatolás volt az emberek reakciója. Mindenki biztatott, hogy van affinitásom hozzá és végezzek el egy szakirányú iskolát. Kezdetben csak hobbi szinten masszíroztam az ismerettségi körömben.

 

  Az élet úgy hozta, hogy kb. 16 éve megismerhettem a masszázs kellemes és jótékony hatásait szakmai szempontból is. Egyik ismerősöm meghívott egy rendezvényre, ami még közelebb sodort ehhez a szakmához. Ezek után egyetlen rendezvényt sem hagytam ki, igyekeztem minél több tudást elsajátítani elméleti és gyakorlati szinten egyaránt. Beiratkoztam egy masszőr iskolába, ahol megtanultam az ősi svédmasszázs fogásait és a szervezetre gyakorolt hatásait. Sokat gyakoroltam, az ismerőseim által a köztudatba kerültem. Tovább folytattam tanulmányaim és elvégeztem az OKJ-s gyógymasszőr képzést is, hogy a gyógyítás szélesebb körében tudjak a Vendégek rendelkezésére állni. Időközben egészségügyi szakdolgozó lettem, kezdetben egy budapesti gyógyszállodában, majd egy gyógyfürdőben, később egy pest megyei kórház fizioterápiás osztályán végeztem hivatásomat. Párhuzamosan 2013-ban megalapítottam vállalkozásomat a Medical-Harmónia Egészség Pontot, jelenleg fő állásban a vállalkozásomban dolgozom. 

 

  Számomra a masszázsban az a legnagyobb öröm, hogy segíthetek az emberek testi fájdalmain, hozzájárulhatok gyógyulásukhoz, részt vehetek rehabilitációjukban és törekszem arra, hogy élet minőségük jobbá váljon, a harmónia visszatérjen életükbe.

 

Remélem, szimpatikusnak tartja a kezeléseimet.

 

Várom jelentkezését!

 

Jó Egészséget!