Minden "Prémium kártya" tulajdonos igénybe veheti a gyógytermék kedvezményt, melynek mértéke: 10%
 

ALPA FRANCOVKA LESANA OLDAT (160 ml)
    Fenyőtű kivonatos gyógynövényes alkoholos oldat   

ALPA FRANCOVKA LESANA GÉL (100 ml)
Fenyőtű kivonatos gyógynövényes gél 

Az aromás és erősen gyantás illatú termék antiszeptikus és fertőtlenítő hatású (oldat), enyhítik az izom- és ízületi reuma fájdalmait, eltávolítják a testmozgás utáni fáradtságot, kiválóan megelőzi a megfázást (belégzés-oldat). Magasabb mentolkoncentrációval a tökéletes hűtőhatás érdekében. Ficamok kezelésére, horzsolások és sebek fertőtlenítésére (oldat), borotválkozás utáni bőr kezelésére (oldat), fejfájásra és migrénre egyaránt ajánlott készítmények. 

NORMÁL ÁR

PRÉMIUM KÁRTYÁS ÁR

1.700.-Ft/oldat

1.530.-Ft/oldat

2.000.-Ft/gél

1.800.-Ft/gél


ALPA JÉGZSELÉ  (250 ml)
    Mentol, kámfor, szibériai jegenyefenyő kivonatos gyógynövényes gél

Magas mentol-, kámfor- és szibériai jegenyefenyő- kivonat tartalmának köszönhetően jelentős hűsítő hatása van, és azonnali és gyors enyhülést hoz az izmok és ízületek számára nem csak a sportolás után, hanem a reumás fájdalmak idején is. Jelentősen fokozza a bőr vérkeringését, fájdalomcsillapító hatású.

NORMÁL ÁR

PRÉMIUM KÁRTYÁS ÁR

2.800.-Ft

2.520.-Ft


HERBAL CARE - MELEGÍTŐ (500 ml)
    Melegítő gyógynövényes balzsam vadgesztenyével

A balzsam jelentősen melegítő és keringésjavító hatással van az izmokra, ízületekre. A termék bemasszírozása után az izmok, ízületek készen állnak a fokozott erőfeszítésekre, a megeröltetett, feszes izmok lazítására is hatékony termék, enyhíti a nehéz láb érzést, és ápolja a stresszes lábakat egész napos állás után. A vadgesztenye kivonat nyugtató és frissítő hatású, jótékonyan hat az érrendszerre, különösen a vénákra, javítja a vérkeringést és csökkenti a visszerek fájdalmát. 

NORMÁL ÁR

 PRÉMIUM KÁRTYÁS ÁR

2.200.-Ft

1.980.-Ft


HERBAL CARE - HŰSÍTŐ (500 ml)
   Hűsítő gyógynövényes balzsam vadgesztenyével

Hűsítő hatóanyagainak köszönhetően gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatása van. A vadgesztenye kivonat nyugtató és frissítő hatású, jótékonyan hat az érrendszerre, különösen a vénákra, javítja a vérkeringést és csökkenti a visszerek fájdalmát. 

NORMÁL ÁR

PRÉMIUM KÁRTYÁS ÁR

2.200.-Ft

1.980.-Ft


ALPA KASTAN GÉL (100 ml)
Vadgesztenye kivonatos gyógynövényes gél

Az Alpa Kaštan gyógynövényes gél segít enyhíteni a nehéz láb érzést, és ápolja a stresszes lábakat egész napos állás után. A gesztenye kivonat és a rozmaring illóolaj hatóanyagai nyugtató és frissítő hatásúak, jótékonyan hatnak az érrendszerre, különösen a vénákra, javítják a vérkeringést és csökkentik a visszerek fájdalmát. A gél jól felszívódik, és nem hagy ragadós érzetet a bőrön.  

NORMÁL ÁR

PRÉMIUM KÁRTYÁS ÁR

1.700.-Ft

1.530.-Ft


ALPA KOSTIVAL GÉL (100 ml)
Fekete nadálytő kivonatos gyógynövényes gél

 

Az Alpa Kostival gyógynövényes gél alkalmas izmok és ízületek ellazítására. A fekete nadálytő kivonat pozitív hatással van a zúzódásokra és rándulásokra, valamint segít a törések és elhúzódó sérülések gyógyításában. 

NORMÁL ÁR

PRÉMIUM KÁRTYÁS ÁR

1.700.-Ft

1.530.-Ft


ALPA START GÉL (210 ml)
Gyömbér-kámfor hatóanyagú melegítő gyógynövényes gél

Melegítő gél sportolás és megerőltető munkavégzés előtt. A gyömbér-kámfor kivonat jelentősen melegítő és keringésjavító hatással van az izmokra. A kreatin felgyorsítja a regenerációt és segít javítani a fizikai állapotot. A termék bemasszírozása után az izmok készen állnak a fokozott erőfeszítésekre. 

NORMÁL ÁR

PRÉMIUM KÁRTYÁS ÁR

2.200.-Ft

1.980.-Ft


ALPA KONOPNY BALZSAM (250 ml)
Kenderolajos gyógynövényes balzsam

A kenderolajjal ellátott gyógynövényes balzsam rendkívül hatékony az ízületek (artrózis, ízületi gyulladás), izmok, inak és szalagok (reuma) krónikus betegségei esetén. Gyulladáscsökkentő és regeneráló hatása van. Nyugtatja a hát- és végtagfájdalmat duzzadáskor. Az Alpa kender balzsam felbecsülhetetlen segítség a sportban és más fizikai tevékenységekben is, ahol enyhíti a görcsöket, a zúzódásokat és a feszített izmokat. Az alkalmazás után azonnal kellemes hűsítő érzetet kelt.

NORMÁL ÁR

PRÉMIUM KÁRTYÁS ÁR

2.800.-Ft

2.520.-Ft


HASZNOS INFORMÁCIÓ: Rendelés esetén a legördülő sávokban a raktáron lévő mennyiséget látja, ha többet szeretne rendelni mint a feltüntetett darabszám, akkor ennek igényét a megjegyzés rovatban jelezheti. A raktáron lévő termékeket akár a rendelés napján is átveheti (H-P), a többi termék beszerzésének ideje kb. 5-8 munkanap. A termékeket a Medical-Harmónia Egészség Ponton veheti át, postázásra nincs lehetőség.

Egy kis ALPA történelem: 1805-ben történt mikor Napóleon katonái elhagyták az akkor megszállt Bécset és a városban hagytak több hordó erősen aromás illatú italt, a francia konyakot. Az édes borokat kedvelő bécsiek nem váltak e francia nemzeti különlegesség híveivé. Később azonban felfedezték ennek az alkoholnak a bőrbe dörzsölésével járó kellemes érzést és frissítő hatást. Ezután az üres hordókat különféle gyógynövények alkohol kivonatának elkészítésére használták fel. Az ALPA márkanév több mint 100 évre nyúlik vissza, mivel 1913-ban került előszőr a fogyasztók elé gyógynövényes alkoholos oldatuk ("embrokáció"). A cég tehát évtizedek óta jól bevált receptúra alapján gyártja még mindig készítményeit. A termékek nem egy, hanem több problémára is segítséget nyújthatnak. 

A Medical-Harmónia Egészség Pont tapasztalata a termékekről: a kezelések folyamán történő használatuk során azonnal érzi a Vendég a frissítő és fájdalomcsökkentő hatását a készítménynek. Vendégeim visszajelzései alaján, a termékek otthoni használata során is nagyon pozitív tapasztalatokat osztanak meg velem.

                                                                         ÁR             KÉSZLET

Rendelés: